سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دنیای اینترنت
 
قالب وبلاگ
آخرین مطالب

نسل جدید آیفون‌ها شبیه به آیفون 4 می‌شود!


 

  • نسل جدید آیفون‌ها شبیه به آیفون 4 می‌شود!
    آفتاب‌‌نیوز :

    مینگ چی کو، یکی از معروف ترین تحلیلگران محصولات اپل که همواره در خصوص رونمایی و عرضه گوشی‌های آیفون گزارش منتشر می‌کند، به تازگی پیش بینی کرده است که طراحی نسل بعدی گوشی‌های هوشمند آیفون که قرار است در سال 2020 میلادی معرفی و رونمایی شوند، شباهت زیادی به آیفون 4 خواهد داشت.

    وی بر این باور است طراحی بدنه گوشی‌های آیفون مدل سال 2020 به احتمال زیاد تفاوت فاحشی با بدنه آیفون های توسعه داده شده در چند سال گذشته خواهد داشت و اپل در سال آینده قصد دارد تغییر و تحولات جدید و چشمگیری را در گوشی های خود ایجاد کند.

    گزارش‌های قبلی منتشر شده از سوی این تحلیلگر ارشد نشان می‌داد که اپل در نظر دارد آیفون‌های 2020 را در چند اندازه مختلف صفحه نمایش روانه بازار کند که نمایشگر آنها همگی از نوع اولد خواهد بود و این غول تکنولوژی با نمایشگرهای ال‌سی‌دی خداحافظی خواهد کرد.

    روال چند سال اخیر اپل بدین گونه بوده است که سه مدل گوشی با قابلیت، اندازه و قیمت‌های مختلف به صورت هم زمان معرفی و عرضه کرده است که دو مدل پرچمدار آن به نمایشگر اولد مجهز بوده و نسخه مقرون بصرفه و ارزان قیمت آن نمایشگر ال سی دی داشته است.

    اما حالا به نظر می‌رسد که اپل می خواهد از طراحی موفقیت‌آمیز و محبوب آیفون 4 که از استقبال بی نظیری از سوی کاربران گوشی‌های هوشمند در جهان برخوردار شد، الهام گرفته و با بازطراحی آن، جذابیت بیشتری را برای آیفون‌های 2020 به ارمغان بیاورد.

    بر اساس گزارش وب سایت The Verge، وی همچنین خاطرنشان کرده است که احتمالا شیشه نمایشگر آیفون‌های 2020 اندکی خمیدگی خواهند داشت و لبه‌های آن نیز از فولاد ضدزنگ تهیه و تعبیه خواهد شد تا در کنار یکدیگر انحنای یکپارچه و زیبایی را ایجاد کند.

    نسل جدید آیفون‌ها شبیه به آیفون 4 می‌شود!


30 ویژگی جامعه‌ای که در آن رقابت کم‌یاب است


 

  • 30 ویژگی جامعه‌ای که در آن رقابت کم‌یاب است

    1- افراد اول دیگران را تمجید می کنند، بعد شاید تحلیل کنند؛
    2- صنعت تملق ناخواسته تسرّی پیدا می کند؛
    3- مناسبات فردی بر سیستم سازی اولویت پیدا می کند؛
    4- افراد واژه هایی را استفاده می کنند که صاحبان سِمَت خوششان بیاید؛
    5- حفظ سِمَت بر کیفیت عملکرد مدیران اولویت پیدا می کند؛

    6- در ناخودآگاهِ افراد، راستگو نبودن حالت عادی پیدا می کند؛
    7- کسانی که توانایی، تخصص و شخصیت دارند به حاشیه رانده می شوند؛
    8- دستیابی به سِمَت بسیار سهل می شود ؛
    9- رؤیا پردازی و تخیلات جای تحلیل های مبتنی بر Fact را می گیرند؛
    10- افراد می آموزند 10 درصد حقیقت را بگویند، 90 درصد تزیین کنند؛

    11- حیله گری برای رسیدن به پول و سِمَت بسیار فعال می¬شود؛
    12- افراد می آموزند با واژه ها، حداقل برای مدتی می توانند دیگران را فریب دهند؛
    13- دسترسی به رانت بسیار راحت می شود؛
    14- فی‌البداهه بودن (Arbitrariness) قاعده می شود؛
    15- پیش بینی رفتار و افکار واقعی افراد، ناممکن می شود؛

    16- افراد در طول یک روز بنا به ضرورت و نوع مخاطبین، چند بار جهان بینی عوض میکنند؛
    17- وفای به عهد، معنای خود را از دست میدهد؛
    18- افراد، شخصیت واقعی خود را در لایه های تودرتو پنهان می کنند؛
    19- افراد در توجیهِ طرح هایی که کارآمدی ندارند، حرفه ای می شوند؛
    20- برنامه ریزی با موانع جدی روبرو می شود؛

    21- به سختی می شود روی قول، سخن و دیدگاه افراد حساب کرد؛
    22- عمده نوآوری ها در حفظ سِمَت خود را نشان می دهند؛
    23- مسئولیت و اعتبار اظهار نظر کردن به شدت کاهش پیدا می کند؛
    24- موضوع کارآمدی صرفاً در سخنرانی ها و همایش ها بحث می شود؛
    25- اهمیت ثانیه، دقیقه و زمان به حداقل خود می رسند؛

    26- کار جّدی و درازمدت، بسیار سخت می شود؛
    27- افراد خورجینی از شخصیت های مختلف در اختیار دارند که به تناسب شرایط، از شخصیت مناسب استفاده می کنند؛
    28- ارتقاء افراد عمدتاً با سنجش میزان ارادت آنها، تعیین می شود؛
    29- کشورهای دیگر و بنگاه های خارجی به سختی بتوانند با این جامعه به توافقِ پایدار برسند؛
    30- جامعه و کشور به تدریج، اثرگذاری و مزیت نسبی خود را در سطح بین المللی از دست می دهند.

    * عضو هیئت علمی و استاد تمام گروه علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی

    * منتشر شده در کانال تلگرامی نویسنده


مراسم عروسی با تم سیندرلا در گرمدره!


 

  • مراسم عروسی با تم سیندرلا در گرمدره!

    به گزارش خبرآنلاین،‌ دو نکته این داستان را از سناریوی سیندرلای واقعی متمایز می‌کند. اول اینکه برخلاف داستان اصلی با به صدا درآمدن زنگ نیمه شب، لباس‌ها و درشکه سیندرلا ناپدید نمی‌شود و او مجبور به فرار نیست. نکته دوم، دلیل این ناپدید نشدن را توضیح می‌دهد. جواب خیلی ساده است؛ پول!

    تیم اجرای این نمایش که حدود 150 نفر هستند، چیزی حدود 30 تا 60 میلیون تومان دستمزد می‌گیرند، هزینه اجاره یک درشکه به همراه دو اسب سفید برای یک شب، حدود 15 میلیون تومان است و اجاره تک تک مشعل‌های حاضر در سالن، بین شبی یک تا دو میلیون تومان است. مجموع هزینه طراحی دکور و لباس و ... برگزاری این عروسی را در باغ‌تالارهای مشهور اطراف تهران، دست‌کم 500 میلیون تومان، تنها برای 200 نفر مهمان می‌رساند.

    متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

    235232


نویسنده ایرانی نامزد دریافت جایزه 50 هزار پوندی شد


 

  • نویسنده ایرانی نامزد دریافت جایزه 50 هزار پوندی شد

    نامزدهای اولیه جایزه بیلی جیفورد اعلام شد و دوازده اثر از سراسر دنیا به این فهرست راه یافتند تا برای دریافت جایزه 50 هزار پوندی با هم به رقابت بپردازند.

     
    «اغتشاش: ظهور بی‌رحمانه شرکت هند شرقی» نوشته ویلیام دالریمپل و «زندگی لوسیان فروید: جوانی» نوشته ویلیام فیور از انتشارات بلومزبری در فهرست اولیه قرار گرفتند.
     
    علاوه بر این، «مائوئیسم: تاریخچه جهانی» نوشته جولیا لاول، «اقیانوس یاغی» نوشته ایان اوربینا، «ساعات خشم: قتل، کلاهبرداری، و آخرین دادگاه هارپر لی» نوشته کیسی سِپ، «دلتنگ خانه: چرا در سایه زندگی می‌کنم» نوشته کاترینا دیویس، «خیانت بادگیر: افشای محیط خصمانه» نوشته آمیلیا جنتلمن، «بر روی کلیسای شن» نوشته لورا کامینگ، «وزارت حقیقت: زندگینامه 1984 جورج اورول» نوشته دوریان لینسکی، «مهمان خانه بیوه‌های جوان» نوشته آزاده معاونی، «پنج: زندگی ناگفته زنانی که توسط جک ریپر به قتل رسیدند» نوشته هالی روبن‌هولد، و «دیگر دنیا را نمی‌بینم» نوشته احمد آلتان دیگر نامزدهای اولیه جایزه بیلی جیفورد در سال 2019 است.
     
    آزاده معاونی، نویسنده و خبرنگار ایرانی-آمریکایی نیز در فهرست اولیه جایزه بیلی جیفورد حضور دارد و یکی از بخت‌های حضور در فهرست نهایی است. «مهمان خانه بیوه‌های جوان» درباره زنانی است که تصمیم گرفت به گروه داعش بپیوندند. معاونی قبلاً خبرنگار مجله تایم بود و در حال حاضر در لس‌انجلس تایمز مشغول به فعالیت است.
     
    احمد آتلان، نویسنده ترک حاضر در فهرست اولیه هم چند سال است در زندان ترکیه به سر می‌برد. «دیگر دنیا را نمی‌بینم» کتاب خاطرات آتلان در زندان است. آتلان در ماجرای کودتای سال 2016 دستگیر شد و در سال 2018 به دلیل شرکت در کودتا به حبس ابد محکوم شد.
     
     جایزه بهترین کتاب غیرداستانی «بیلی جیفورد» در سال 2016  به کتاب «خیابان شرقی غربی» نوشته «فیلیپ سَندز» و در سال 2017 به کتاب «چگونه از طاعون جان سالم به در ببریم» نوشته دیوید فرانس، و در سال 2018 به «چرنوبیل: تاریخچه یک تراژدی» نوشته سرهی پلاخی اهدا شد.
     
     برنده اصلی جایزه «بیلی جیفورد» در سال‌های گذشته هدیه 30 هزار پوندی دریافت می‌کرد و به هر کدام از نامزدهای حاضر در فهرست نهایی نیز 1000 پوند تقدیم می‌شد اما قرار است امسال به برنده جایزه 50 هزار پوندی اهدا شود.

    نامزدهای نهایی سال 2019 در تاریخ 22 اکتبر و برنده در تاریخ نوزدهم نوامبر اعلام می‌شود.

    241241


ژاپنی ها روزانه چقدر در شبکه های اجتماعی وقت گذرانی می کنند؟


 

  • ژاپنی ها روزانه چقدر در شبکه های اجتماعی وقت گذرانی می کنند؟

    طبق آماری که به تازگی ایسپا به نقل از Global Web Index منتشر کرده  است، ژاپنی ها به صورت میانگین فقط 45 دقیقه در روز وقت خود را در شبکه های اجتماعی مجازی می‌گذرانند.طبق این بررسی ها به طور متوسط کاربران جهانی اینترنت روزانه دو ساعت و 23 دقیقه در رسانه های اجتماعی زمان صرف می کنند.طبق نتایج این بررسی ها که درباره 13 کشور منتشر شده، میانگین حضور مردم کشورهای پیشرفته در شبکه های اجتماعی کمتر از دیگر کشورهاست. به طوری که ژاپنی ها فقط 45 دقیقه در روز، وقت خود را در شبکه های اجتماعی مجازی می گذرانند.

    پس از ژاپنی ها، آلمانی ها قرار گرفته اند که یک ساعت و 15 دقیقه در روز را صرف شبکه های اجتماعی مجازی می کنند. فرانسوی‌ها با یک ساعت و 28 دقیقه، اسپانیایی ها با یک ساعت و 43 دقیقه و انگلیسی ها با یک ساعت و 49 دقیقه در جایگاه های بعدی قرار دارند.آمریکایی ها نیز به صورت میانگین یک ساعت و 57 دقیقه در روز را در شبکه های اجتماعی مجازی صرف می کنند.این مدت زمان برای چینی ها دو ساعت و 19 دقیقه، برای هندی ها دو ساعت و 25 دقیقه و برای روس ها دو ساعت و 28 دقیقه است.
    در این میان مردم  کشور ترکیه با سه ساعت و 5 دقیقه، مکزیک با سه ساعت و 10 دقیقه، نیجریه با سه ساعت و 36 دقیقه و فیلیپینی ها با چهار ساعت و یک دقیقه بیشترین حضور را در شبکه های اجتماعی دارند.همچنین بر اساس آمارگیری فرهنگ رفتاری خانوارهای ایرانی در سال 96 توسط مرکز آمار، سرانه روزانه حضور ایرانیان در شبکه‌های اجتماعی یک ساعت و 4 دقیقه بوده است، عددی که اکنون و در سال 98 بیش از دو ساعت تخمین زده می شود.

    2323


.: Weblog Themes By Pichak :.