سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دنیای اینترنت
 
قالب وبلاگ
آخرین مطالب

بیماری پوستی که در کمین دانش‌آموزان است


 

  • بیماری پوستی که در کمین دانش‌آموزان است

    رویا گستری متخصص پوست و مو درباره تیفوس یک بیماری پوستی همه گیر اظهار کرد: نوعی بیماری حاد پوستی بر اثر آلودگی و میکروب‌ها ایجاد می‌شود؛ البته این نوع عارضه مسری نیست و منتقل نمی‌شود؛ این عفونت ممکن است پوست، دستگاه عصبی مرکزی، لوله گوارش و عضلات را درگیر کند و این نوع عارضه در کودکان به خصوص در فصول مدرسه شایع تر است.

    ساعت15//کنه ترین دشمن پوست و مو

    او درباره عوامل تاثیرگذار بر تیفوس بیان کرد: عامل اصلی این نوع بیماری شپش است، باکتری‌های کوچکی که درون سلول رشد می‌کنند و موجب بیماری پوستی خواهند شد.

    متخصص پوست در ادامه گفت: تیفوسی از نوع کک هم وجود دارد که معمولا از طریق موش‌ها منتقل می‌شود به این ترتیب که انسان از طریق مدفوع کک آلوده یا تنفس مدفوع آلوده خشک شده بیمار می‌شود؛ این نوع تیفوس از تیفوس شپشی خفیف‌تر است و اپیدمی هم ندارد.

    او درباره نشانه‌های این نوع عارضه بیان کرد: شایع‌ترین نشانه‌ها و علائم تیفوس بروز دانه‌های قرمز رنگ روی پوست، تب و لرز، سردرد، تهوع و استفراغ، درد عضلانی و دل درد است که بیشتر دیده می‌شود.

    ساعت15//کنه ترین دشمن پوست و مو

    متخصص پوست درباره کنترل و پیشگیری تیفوس افزود: بهترین راه برای کنترل این عارضه بهداشت فردی است که شدیدا باید به آن توجه شود؛ برخی کارها  اعم از استحمام و شستشوی مرتب لباس ها، سم پاشی اماکن و لباس‌های آلوده با حشره کش‌های مناسب از جمله این موارد است.

    گستری تاکید کرد: اگر بیمار متوجه شپش شد نیازی نیست محل زندگی خود را از خانواده جدا کند، تنها با رعایت کردن بهداشت و جدا کردن لوازم شخصی می‌تواند جلوی این نوع بیماری را بگیرد اما اگر بیماری شدت گرفت و با درمان خانگی رفع نشد به پزشک مراجعه کنید تا از طریق داروها درمان ادامه پیدا کند البته به مدت چند هفته بیمار باید تحت نظارت باشد تا بهبودی به طور کل صورت بگیرد.

    235212


در بزرگ‌داشت تلاش‌گری حقوقی - خبرآنلاین


 

  • در بزرگ‌داشت تلاش‌گری حقوقی - خبرآنلاین

    روزی ما را هم متهم به گرایش به گروه «فرقان» کرده بود. به مسئول روزنامه زنگ زدیم که تکذیب کند. گفتند: «اگر بخواهیم این چیزها را تکذیب کنیم باید روزی دو نشریه منتشر کنیم!» دوستان توصیه کردند که علیه این روزنامه شکایت رسمی کنیم. لذا روزی با مادر به ساختمان دادگستری رفتیم و برای طرح شکایت با مرحوم بهشتی ملاقات کردیم. ایشان را پیشتر در اروپا دیده بودم و از جمله در مجلس بزرگداشت دکتر شریعتی در فرانکفورت. ایشان پس از قدری نصیحت با این مضمون ‌که مانند خود دکتر شریعتی باشید که در طرح انتقادات بسیار ظریف و با ذوق بود و مثلا روزی در پاسخ به انتقادات تند مرحوم مطهری گفته بود که استاد کمی «کافر غضب» هستند، ما را برای ثبت شکایت به دفتر مرحوم موسوی‌اردبیلی در طبقه? زیر همان ساختمان ارجاع دادند. به دفتر ایشان رفتیم، سر-و-صدایی بلند بود، مادر یکی از زندانیان آمده بود و شکایت داشت. ایشان هم پس از قدری نصیحت که در ایام فتنه، به‌تعبیر حضرت امیر، همچون «بچه شتر نر باش نه سواری بده و نه شیر»، شکایت را ثبت کردند.

    پس از این اقدام قانونی در آن روزگار پُرآشوب دیگر هیچ‌ تعقیب قضایی‌ای ندیدیم و ندانستیم که به‌واقع این کار چه فایده‌ای داشت. به‌هرحال اما، این اقدام نوعی اعتراض مدنی به شیوع بیماری بداخلاقی شبه‌انقلابی رسانه‌های تسخیرشده توسط گرایشات اقتدارگرا و «انحصارطلب» بود (بی‌آزرمی‌ و بی‌پرنسیپی اخلاقی البته بعدها با مشارکت برخی رسانه‌های موسوم به «نولیبرال» از انحصار آن جناح خارج شد).

    غرض از نقل این خاطره در هفته? قوه? قضاییه بازاندیشی شیوه? مناسب و مسالمت‌آمیز مبارزه با آلودگی فضای سیاسی از دو منظر حقوقی و اخلاقی است. در برابر طرح انواع اتهام و افترای بی‌پایه و گاه متناقض از سوی رقبا و مخالفان فکری و سیاسی، بهترین روش مقابله کدامست؟ سکوت؟ (روشی که دکتر شریعتی در پیش گرفته بود و مناقشه? متناقض‌ پیرامون او پس از او هم ادامه یافت) طرح دعوی و شکایت قانونی در محاکم قضایی؟ (شیوه‌ای که مانند نمونه? فوق اغلب بلاتعقیب می‌ماند)

    بهترین روش پاسخ‌گویی به‌ظاهر و به‌نظر ما، به کارگیری مجموعه? شیوه‌های نمونه‌وار و نمادینی است که نقشی روشنگر افکار عمومی و افشاگر زشتی‌ «رفتار»های غیراخلاقی و غیرمدنی (و نه افشای اشخاص) را بازی کند. روش‌های دفاع حقوقی، برغم محدودیت‌های قانونی و موقعیت قضایی موجود، با این چشم‌انداز، می‌تواند چنین نقش مثبتی را در دفاع از حقوق انسانی و شهروندی و حقوق اقلیت‌های قومی ومذهبی و (رفع تبعیض) جنسیتی، و دفاع ازمحیط‌زیست، و میراث فرهنگی، و ...، ایفا کند.

    * جامعه‌شناس و استاد دانشگاه

    * منتشر شده در کانال تلگرامی نویسنده به تاریخ 9 تیر 98


کشف 2 میلیاردی پوشاک و کتانی‌های قاچاق در کیانشهر


 

  • کشف 2 میلیاردی پوشاک و کتانی‌های قاچاق در کیانشهر

     سرهنگ حسین حسین زاده در تشریح این خبر اظهار داشت: ساعت 4 عصر هفدهم شهریورماه ماموران انتظامی کلانتری 158 کیانشهر، هنگام گشت زنی در اتوبان بعثت متوجه بارگیری خودروی وانت از یک دستگاه خودروی اتوبوس شدند که به طرز مشکوکی در حال انتقال مقادیر فراوانی محموله های بسته بندی شده، از خودروی اتوبوس به یک دستگاه خودروی وانت بودند که ماموران پس از مشاهده خودروها، آنان را تحت مراقبت قرار دادند.

    وی با بیان اینکه ماموران برای بررسی موضوع به خودروها نزدیک شدند، گفت: راننده خودروی اتوبوس به محض مشاهده ماموران کلانتری از محل متواری ولی راننده خودروی وانت دستگیر و تحت بازجویی اولیه قرار گرفت.

    این مقام انتظامی گفت: متهم که پاسخ درستی به سوالات پلیس، نمی داد؛ محموله آنها مورد بازرسی قرار گرفت و مشخص شد محموله شامل کتانی و پوشاک دست دوم می باشد که فاقد مجوزهای گمرکی است.

    حسین زاده بیان داشت: در بازرسی انجام شده ماموران موفق شدند 200 جفت کتانی و 150 کیلوگرم البسه دست دوم بدون مجوزهای گمرکی کشف و در نهایت متهم به قاچاق کالا و خرید آنها بدون مجوزهای گمرکی در شهری های جنوبی اعتراف کرد.

    وی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزشی ریال کالاهای کشف شده را 2 میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد کرده اند، بیان کرد: در این خصوص یک متهم دستگیر و دستگیری متهم متواری نیز در دستور کار قرار دارد.

    235235


5 میلیون نفر پشت نوبت اعزام به سفر عمره/ ثبت‌نام انجام می‌شود؟


 

  • 5 میلیون نفر پشت نوبت اعزام به سفر عمره/ ثبت‌نام انجام می‌شود؟

    علیرضا رشیدیان در نشست خبری امروز ضمن تشکر از همه دستگاه‌ها که در برگزاری حج امسال همکاری کردند، گفت: 86 هزار و 550  نفر در ابتدا ثبت نام شدند همچنین 2 هزار سهمیه اضافی نیز به ایران داده شد که در مجموع 88 هزار و 550 نفر اعزام شدند.

    وی با اشاره به اینکه یک میلیون و دویست هزار نفر پشت نوبت حج هستند، گفت: با توجه به تعداد زایران پشت نوبت به سرعت 2 هزار سهمیه تکمیل شد.

    وی گفت: درسال جاری با هماهنگی های انجام شده فقط 9 ویزا لغو شده داشتیم در حالی که در سالهای گذشته 1200 ویزای لغو شده داشتیم که این موضوع اتفاق خوبی بود.

    وی گفت: 5 میلیون و 800 هزار نفر پشت نوبت اعزام به عمره هستند، گفت: شروطی را برای عربستان اعلام کرده ایم که تا حدودی پذیرفته شده وبا موافقت نهایی ثبت نام آغاز می شود.

    47212.


اشتباه بزرگ خوانندگان؛ بازیگر شدن


 

  • اشتباه بزرگ خوانندگان؛ بازیگر شدن

    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این روزها بار دیگر موج حضور خوانندگان به عرصه بازیگری به راه افتاده است و در تازه‌ترین نمونه هم فرزاد فرزین در سریال نمایش خانگی «مانکن» به ایفای نقش پرداخته است و کاوه آفاق هم قرار است مقابل دوربین داریوش مهرجویی در فیلم «لامینور» برود. این اتفاق بارها و بارها با واکنش های متعددی از سوی اهالی موسیقی و سینما رو به رو شده است.

    خبرآنلاین هم در نظرخواهی از کاربرانش خواست تا ارزیابی خود را از حضور خوانندگان در حوزه بازیگری بیان کنند.

    بر همین اساس بخش عمده‌ای از کاربران مخالف این اتفاق بودند، چرا که به نظرشان از شاخه‌ای به شاخه دیگر پریدن نتیجه مثبتی در جهت موفقیت خوانندگان ندارد و باعث ضعف هنر و فرهنگ ایرانی هم می‌شود. به عنوان مثال احسان در این باره نوشت: «هر کسی را بهر کاری ساختن. هر شاخه‌ای از هنر که وارد بشی بی‌انتهاست. اشخاصی که که در هنر شاخه به شاخه می‌پرند مطمئن باشید که هنرمند واقعی نیستند و اهداف دیگری دارند.»

    آرش هم نظری مانند احسان داشت که اینطور بیان کرد: «نمیدونم، اگه صدای خوبی هم داشته باشند انگار اصلا به آدم حال نمیده و نمیچسبه، به خاطر بازیگر بودنشون عادت کردن هر نقشی و امتحان کنند ببینند چجوریه، اینم یه جوری. در جمع کلا نچسبه و به قول معروف، تفلون.»

    برخی نیز این امر را ناشی از تقاضای مخاطبان دانستند، مانند مخاطبی که نوشت: «برگشتیم به سینمای قبل از انقلاب علتشم اینه عرضه و تقاضا اینو میخواد، مخاطبان سینمای ما غالبا با فیلم هندی بزرگ شدن و خواندده ها هم پول و شهرتو دوست دارن.»

    همچنین بخشی از کاربران کسب سود بیشتر و درآمدزایی را عامل حضور خوانندگان در حوزه بازیگری دانستند، در واقع معتقد بودند برخی از خوانندگان برای سود تغییر حوزه می‌دهند و سینماگران هم به منظور جذب مخاطب برای سود بیشتر به سراغ این هنرمندان برای بازیگری می‌روند، به عنوان مثال یکی از کاربران نوشت: «کاوه آفاق دید تو خوانندگی به جایی نمیرسه گفت بذار شاید تو بازیگری به یه جا برسم.»

    نینا هم اینطور نظر داد: «واقعیت ماجرا این است که هر کجا پول باشد همه هستند مخصوصا سلبریتی ها یک مدت خوانندگی یه مدت بازیگری چه بسا چند روز دیگر خبری بیاید که اولین کتاب آقای ایکس هم منتشر شده. هر جا سخن از پول است نام سلبریتی ها می درخشد.» یا کاربری که نوشت: «چرا این خواننده‌ها متوجه نمیشن، گول تعریف و تمجید سینماگران رو نخورید، اینا فقط دنبال نام شما برای جذب مخاطبان هستند و بس.»

    البته چند تن از کاربران هم نظر دیگری داشتند و معتقد بودند که اگر خوانندگان بتوانند کیفیت قابل توجهی را در بازیگری دنبال کنند، مشکلی ندارد. مانند کاربری که نوشت: «از آنجا که در عصر حاضر ورود افراد به عرصه‌ها با ممانعت مواجه نیست پس هر کسی که استعداد دارد می تواند به دیگر حوزه‌های نزدیک مثل انواع و اقسام هنرها وارد شود برای همین ورود خوانندگان به عرصه بازیگری خیلی هم خوب است.»

    57243


.: Weblog Themes By Pichak :.