سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دنیای اینترنت
 
قالب وبلاگ
آخرین مطالب

ماجرا‌های شگفت انگیز از دوقلو‌های خارق‌العاده


 

  • ماجرا‌های شگفت انگیز از دوقلو‌های خارق‌العاده

    ماجرا‌های خارق‌العاده دوقلو‌های خارق‌العادهبه گزارش «تابناک با تو»؛ همیشه رابطه منحصربه‌فرد دوقلو‌ها برای ما جالب بوده است. در این مطلب ماجرا‌های جالبی درباره دوقلو‌های منحصربه‌فرد خواهید خواند.

    لیندا و تری جمیسون، 1955

    ماجرا‌های خارق‌العاده دوقلو‌های خارق‌العاده

    لیندا و تری جمیسون دوقلو‌های آمریکایی هستند که ادعا می‌کنند حمله 11 سپتامبر را دو سال پیش از آن، پیش بینی کرده اند. آن‌ها در 2 نوامبر 1999، پیش بینی کردند که یک حمله تروریستی به دولت فدرال و مرکز تجارت جهانی در سال 2001 انجام خواهد شد. نقل قول واقعی این است: «ما حملات تروریستی مختلفی به دولت فدرال و همچنین مرکز تجارت جهانی نیویورک می‌بینیم.»

    دوقلو‌ها زمان یا عامل این حمله را مشخص نکردند. دوقلو‌های جمیسون همچنین پیش‌بینی کردند که جان اف کندی جونیور در اثر سقوط هواپیما می‌میرد. اما آن‌ها پیش بینی‌های اشتباه زیادی هم داشته اند. در دسامبر 2003، آن‌ها به اشتباه پیش‌بینی کردند که صدام حسین توسط سربازان آمریکایی کشته می‌شود و پاپ جان پل دوم در ژوئن 2004 می‌میرد.

    پیرترین مادری که دوقلو به دنیا آورد

    اومکاری پانوار متولد 1938 (دوقلو‌ها متولد 2008)

    ماجرا‌های خارق‌العاده دوقلو‌های خارق‌العاده

    فرزند پسر در میان هندو‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد. فقط وارث مذکر می‌تواند مراسم تشییع جنازه را انجام دهد و دخترکشی با این که ممنوع شده اما هنوز یک مشکل بزرگ است و یکی از دلایل اصلی آن سیستم دادن جهیزیه به دختران است. اما فرزند پسر می‌تواند در زمین‌های خانواده کار کند.

    اومکاری پانوار (Omkari Panwar) 70 ساله و شوهر 77 ساله اش از هند دو دختر و 5 نوه داشتند. آن‌ها برای پرداخت هزینه‌های درمان IVF برای به دنیا آوردن وارث مذکر، گاومیش‌های خود را فروختند، زمینشان را اجاره دادند، همه پس انداز خود را دادند و وام گرفتند. در نهایت آن‌ها دوقلو به دنیا آوردند: یک پسر و یک دختر.

    دوقلو‌های سیاه و سفید

    آلیشا و جاسمین سینگرل، متولد 2006

    ماجرا‌های خارق‌العاده دوقلو‌های خارق‌العاده

    آلیشا و جاسمین از یک مادر انگلیسی-جامائیکایی و یک پدر آلمانی به دنیا آمدند. چشم‌های آلیشیا قهوه‌ای و موهایش تیره هستند. چشم‌های جاسمین آبی و موهایش سفید هستند. توضیح کارشناسان ژنتیک برای این پدیده بسیار عجیب این است که مادر ترکیبی از ژن‌ها را دارد که رنگ پوست را تعیین می‌کنند. وقتی سلول‌های تخمک در مادر شکل می‌گیرند، یک گزینش تصادفی از ژن‌ها به هر تخمک اختصاص می‌یابد. مجموعه کروموزوم‌ها در هر سلول تخم منحصربه فرد است. در بیشتر موارد تخمک زنان دورگه، ترکیبی از ژن‌های پوست سیاه و سفید را دارد. در موارد بسیار نادر تخمک حاوی ژن‌هایی است که به یک رنگ پوست تعلق دارند. در این مورد، مادر دو تا از این تخمک‌ها آزاد کرده است، یکی با ژن رنگدانه تیره و دیگر با ژن بور.

    تله‌پاتی دوقلوها

    ریچارد و دامین پاولز

    ماجرا‌های خارق‌العاده دوقلو‌های خارق‌العاده

    اگرچه ایده ارتباط ویژه بین دوقلو‌های همسان اغلب افسانه‌ای است که تحقیقات کمی روی آن صورت گرفته است. کتاب «تله‌پاتی دوقلوها» شواهد زیادی دارد که نشان می‌دهد چنین ارتباط ویژه‌ای واقعا وجود دارد.

    در یکی از این آزمایش‌ها ریچارد پاولز 8ساله که در اتاق عایق صدا در مقابل سطلی پر از آب یخ قرار داده شد. ریچارد دستش را در آب سرد فرو برد و از سردی آب نفسش بند آمد. در اتاق دیگری دوقلوی همسانش «دامین» قرار داشت که به پلی‌گراف (دروغ سنج) وصل شده بود و یک کارشناس پلی‌گراف تنفس، عضلات شکمی، نبض و واکنش پوستی گالوانیک (عرق کردن دست‌ها) او را بررسی می‌کرد. دامین فقط باید آرام می‌نشست. دقیقا در لحظه‌ای که نفس ریچارد با فرو بردن دستش در آب بند آمد، خطی که تنفس دامین را نشان می‌داد هم ناگهان تغییر کرد. در یک آزمایش دیگر، از ریچارد خواسته شد در یک جعبه مقوایی را باز کند که یک مار پلاستیکی بزرگ از آن بیرون می‌پرید. این هم فورا و به وضوح روی خط نبض برادر دوقلویش نشان داده شد.

    این کتاب نتیجه گرفت که سه گروه بیشتر از همه در معرض تله‌پاتی هستند: مادر و نوزاد، سگ‌ها و صاحبشان، و دوقلو‌های همسان. از این میان، دوقلوها سیگنال را با قدرت بیشتری دریافت می‌کنند، به این شرط که در موقعیت ذهنی مناسب قرار داشته باشند.

    تامارا رابی و آدریانا اسکات، متولد 1983

    دوقلو‌هایی که هنگام تولد جدا شدند

    ماجرا‌های خارق‌العاده دوقلو‌های خارق‌العاده

    تامارا و آدریانا در مکزیک به دنیا آمد. آن‌ها هنگام تولد از هم جدا شده و توسط خانواده‌های متفاوتی بزرگ شدند. تامارا را یک زوج یهودی بزرگ کردند که نزدیک سنترال پارک در منهتن زندگی می‌کردند. آدریانا را هم یک خانواده کاتولیک رومی به فرزندی گرفتند که در لانگ آیلند در فاصله 30 کیلومتری جایی از تامارا زندگی می‌کردند. هیچ‌کدام از آن‌ها نمی‌دانستند یک خواهر دوقلو دارند، حتی مادرخوانده تامارا هم این را نمی‌دانست.

    وقتی دختران 20 ساله شدند، دوستان خواهرشان مدام آن‌ها را با هم اشتباه گرفته می‌گرفتند. در نهایت دوستان مشترکشان آن‌ها را رو در رو کردند. با وجود تربیت‌های مختلف، تامارا و آدریانا متوجه شدند که زندگی بسیار مشابهی داشته اند. پدران هر دو در اثر سرطان مرده بودند، آدریانا کلارینت و تامارا ساکسفون می‌نواخت، هر دو عاشق آر اند بی و هیپ هاپ بودند. هر دو می‌خواستند دامپزشک شوند. آن‌ها و مادرانشان اکنون ارتباط نزدیکی با هم دارند.

    دوقلو‌های ساکت

    جون و جنیفر گیبونز، متولد 1963

    ماجرا‌های خارق‌العاده دوقلو‌های خارق‌العاده

    جون و جنیفر در بریتانیا بزرگ شدند. این خواهران دوقلو جدایی‌ناپذیر بودند و مشکلات گفتاری داشتند که ارتباط با کودکان دیگر را برایشان بسیار سخت کرده بود. همچنین چون تنها بچه‌های سیاه پوست مدرسه‌شان بودند، با نژادپرستی مواجه بودند. سرانجام زبان آن‌ها برای اطرافیان نامفهوم شد و با هیچکس به جز خودشان و خواهر کوچکشان صحبت نمی‌کردند. آن‌ها جملات یکدیگر را تکمیل می‌کردند و فقط با حالات چهره می‌توانستند با دیگران ارتباط برقرار کنند.

    در اوایل نوجوانی به آن‌ها دو دفترچه خاطرات به عنوان هدیه کریسمس داده شد. این الهام بخش آن‌ها شد تا چند رمان منتشر بنوسیند که منتشر هم شدند. چون آن‌ها از شهرت و محبوبیت کتاب‌هایشان ناامید شده بودند، مرتکب چند جرم کوچک شدند، از جمله آتش‌سوزی راه انداختند. جون و جنیفر به بیمارستان روانی منتقل شدند و 14 سال آنجا ماندند. به خاطر دارو‌هایی که در بیمارستان به آن‌ها داده می‌شد، علاقه خود را به نویسندگی خلاقانه از دست دادند.

    ظاهرا آن‌ها توافق کرده بودند که اگر یکی بمیرد، دیگری باید شروع به صحبت و زندگی عادی کند. در مدت اقامتشان در بیمارستان، به این باور رسیدند که لازم است یکی از دوقلو‌ها بمیرد. درنهایت جنیفر قبول کرد قربانی شود. چند ساعت بعد از مرخص شدن از بیمارستان در سی سالگی، جنیفر در اثر التهاب ناگهانی قلب درگذشت. تا به امروز، مرگ جنیفر یک راز مانده است. جون بعد از مرگ خواهرش، توانست با دیگران حرف بزند و حرفه نویسندگی خود را از سر بگیرد.

    به دنیا آمدن با فاصله دو ماه از یکدیگر

    کاتالین و ولنتاین تسکو، متوسط 2004 و 2005

    ماجرا‌های خارق‌العاده دوقلو‌های خارق‌العاده

    کاتالین و ولنتاین از رومانی دوقلو‌هایی هستند که سال تولدشان با هم فرق دارد. کاتالین در دسامبر (2 ماه زودتر از موعد) و ولنتاین دو ماه بعد، در فوریه به دنیا آمد. پرشکان رومانیایی این اختلاف زمانی را به بیماری ارثی نادری نسبت دادند که به مادر دوقلها دو رحم داده است. تقریبا از هر 50 هزار زن، یک نفر دو رحم دارد. اما بیمارستان معتقد است این اولین موردی بوده که زنی همزمان در دو رحم باردار شده و با فاصله دوماه فرزندانش را به دنیا آورده است. هر دو برادر سالم بودند.

    دوقلوهای نیمه برادر

    توئن و کوئن استوارت

    ماجرا‌های خارق‌العاده دوقلو‌های خارق‌العاده

    ویلما و ویلم استوارت، زوج هلندی، سال‌ها بچه دار نمی‌شدند تا اینکه تصمیم گرفتند از درمان IVF استفاده کنند. آن‌ها به زودی فهمیدند که دوقلو باردارند. وقتی پسران دوقلو به دنیا آمدند، کوئن چشم‌های آبی و مو‌های تیره و پوست صورتی داشت، توئن چشم‌های تیره، مو‌های تیره و پوست قهوه‌ای داشت. آزمایش دی‌ان‌ای نشان داد که کوئن فرزند استوارت‌هاست، اما توئن فرزند ویلیم نیست.

    گزارش بررسی‌ها به صورت عمومی منتشر نشد، اما گمان می‌رود که یکی از تجهیزات آزمایشگاهی به نام پیپت، دوبار استفاده شده و باعث شده اسپرم مرد دیگری با ویلم ترکیب شود. استوارت‌ها به یاد می‌آورند که یک زوج سیاه پوست هم همان روز در اتاق انتظار بودند. بیمارستان مرد را پیدا کرد و تایید کرد که پدر بیولوژیکی توئن است. این مرد در هجده ماهگی توئن را فقط از دور دید و از اینکه استوارت‌ها بچه را دوست دارند خوشحال بود و به آن‌ها اجازه داد او را بزرگ کنند.

    دوقلو‌های به هم چسبیده

    ابیگیل و بریتانی هانسل، متولد 1990

    ماجرا‌های خارق‌العاده دوقلو‌های خارق‌العاده

    فقط چهار دوقلوی به هم چیسبیده هستند که دو پا و بالاتنه مشترک دارند و تا بزرگسالی زنده مانده اند. آن‌ها با تلاش توانسته اند از سرگرمی‌ها و ورزش‌های زیادی مثل والیبال، شنا، بسکتبال و دوچرخه سواری لذت ببرند. حتی آزمون رانندگی هم دادند، البته مجبور شدند دو بار آزمون بدهند، چون دو گواهینامه می‌خواستند. آن‌ها پیانو می‌زنند و با کامپیوتر کار می‌کنند.

    منبع: برترینها


جواهرات زیبای مونیکا بلوچی به مناسبت 55 سالگی اش


 

  • جواهرات زیبای مونیکا بلوچی به مناسبت 55 سالگی اش

    جواهرات زیبای مونیکا بلوچی به مناسبت 55 سالگی اشاختصاصی تابناک باتو؛ مونیکا بلوچی بازیگر و مدل معروف ایتالیایی متولد 30 سپتامبر 1964 میلادی است و به تازگی پا به سن 55 سالگی گذاشته است. ستاره اقبال او با ایفای نقش در مجموعه فیلم‌های معروف ماتریکس The Matrix پس از سال‌ها فعالیّت هنری درخشید. او ابتدا در نوجوانی فعالیتهایش را به عنوان مدل لباس آغاز کرد. مونیکا بلوچی به لباس‌ها و استایل‌های زیبایش شناخته می‌شود. لباس‌های او اغلب با جواهراتی تزیین می‌شوند که احساس متفاوت بودن او را به مخاطب القا می‌کنند.

     

    جواهرات زیبای مونیکا بلوچی به مناسبت 55 سالگی اش

    1. در این عکس مونیکا بلوچی با یک جفت گوشواره از مجموعه Bouchero "Rêves d"ailleurs جواهرات زیبا از برند Ricochet در مراسم اهدای جوایز بفتا در سال 2015 دیده می‌شود.

    جواهرات زیبای مونیکا بلوچی به مناسبت 55 سالگی اش

    2. مونیکا بلوچی و گردنبند تمساحی زیبا و جواهر نشان و تزیین شده با سنگ‌های قیمتی سبز از برند Cartier در جشنواره بین الملی سینما سال 2019 میلادی.

    جواهرات زیبای مونیکا بلوچی به مناسبت 55 سالگی اش

    3. مونیکا بلوچی در رونمایی از فیلم On the Milky Road در مسکو، با لباسی از برند دولچه اند گابانا و یک جفت گوشواره از برند Cartier دیده می‌شود.

    جواهرات زیبای مونیکا بلوچی به مناسبت 55 سالگی اش

    4. مونیکا بلوچی با گردنبند Panthere de Cartier از برند Cartier با سنگ قیمتی گارنت تساوریت و الماس و عقیق در مراسم اهدای جوایز گولدن گلوب سال 2017 میلادی.

    جواهرات زیبای مونیکا بلوچی به مناسبت 55 سالگی اش

    5. مونیکا بلوچی در جشنواره سینمایی کن سال 2017 با گردنبند چشمگیر از برند Cartier که با سنگ‌های یاقوت آبی و الماس تزیین شده است.


معرفی کتاب: از اینجا تا بی‌نهایت: دورنمایی از آینده علم


 

  • معرفی کتاب: از اینجا تا بی‌نهایت: دورنمایی از آینده علم

    او در این کتاب با عنوان «از اینجا تا بی‌نهایت: دورنمایی از آینده علم»  اندیشه‌هایش درباره تعامل علم با فرهنگ، سیاست و اخلاق در قرن بیست‌ویک را بیان می‌کند. به نظر او باید دیالوگی معنادار میان دانشمندان، سیاستمداران و افراد عادی درباره چگونگی کاربرد علم در مواجهه با چالش‌های بزرگ این قرن برقرار شود.

    ریس در فصل اول با عنوان «شهروند علمی» بر این موضوع تأکید می‌کند که علم اکنون جزء مهمی از فرهنگ جهانی است و «جهان‌روایی علم جای چون‌وچرا ندارد.» او می‌گوید سده بیست‌ویک دورانی حیاتی در عمره کره ماست، چراکه برای «برای نخستین بار است که یکی از انواع یعنی نوع بشر می‌تواند سرنوشت سرتاسر زیست‌کره را، خوب یا بد، برای همیشه رقم بزند.»

    ریس می‌گوید پیشرفت‌های علم و فنّاوری باعث مطرح‌شدن مسائل بسیاری شده است، از دست‌کاری ژنتیکی و ایجاد «نوزادان طراحی‌شده» گرفته تا حفظ حریم خصوصی در فضای وب. این مسائل ظاهراً فراتر از سیاست‌های فوری حزبی و مسائلی درازمدت هستند، اما مواردی مانند همه‌گیری جهانی بیماری‌های واگیردار و ضرورت آمادگی برای وضعیت‌های اضطراری یا گرمایش جهانی و تأثیرات دامنه‌دار آن بر اقلیم کشورها، علم نقش مهمی حتی در سیاست‌گذاری‌های فوری‌تر پیدا می‌کند.

    البته به گفته ریس، خود علم هم باید در معرض موشکافی همیشگی باشد و شدیدترین انتقادها از نظریه‌های علمی را خود دانشمندان ابراز می‌کنند. به گفته او «مسیر رسیدن به اجماع علمی اغلب پیچاپیچ است و تا رسیدن به آن باید بن‌بست‌های زیادی را درنوردید.» درعین‌حال او خواستار بحث عمومی آزاد در فرایند کشف خطا و اعتبارسنجی ادعاهای علمی است. مناظره آشکار در چنین مواردی باعث می‌شود که استواری دستاوردهای علمی و تسهیل روند تصحیح علم درون خودش می‌شود. ازنظر او چنین بحث گسترده‌ای باید درباره چگونگی به‌کارگیری یافته‌های علمی هم در سطح جامعه هم دربگیرد.

    فصل دوم کتاب «عبور از قرن» نام دارد و ریس در ابتدای آن به سه نوآوری اشاره می‌کند که شالوده زندگی بشر در عصر حاضر را شکل داده‌اند: اول، مدارهای یکپارچه (آی‌سی‌ها) نیاکان تراشه‌های سیلیکونی امروزی، کشف مارپیچ دورشته‌ای DNA یعنی سازوکار بنیادین توارث و پرتاب اولیه اسپوتنیک، نخستین دست‌ساز انسان به فضا. او در ادامه به سه چالش‌های بنیادی که بشریت در قرن بیست و یکم با آن روبرو است می‌پردازد: روند رشد جمعیت جهان که پیش‌بینی می‌شود دست‌کم تا میانه این قرن ادامه پیدا کند، گرم‌تر شدن کره زمین و دگرگونی اقلیمی و بالاخره نیاز به توسعه منابع انرژی پاک یا کم‌کربن، ایمن و تجدید پذیر.

    ریس همچنین به نوع جدیدی از تهدیدها اشاره می‌کند: توان آسیب‌رسانی که افراد و گروه‌های کوچک به علت توسعه سریع فنّاوری پیدا کرده‌اند. جهان امروز به سیستم‌های یکپارچه‌ای مانند شبکه‌های توزیع برق، کنترل عبور و مرور هوایی، مراکز دادوستد بورس، نظام حمل‌ونقل کالاها و قطعات وابسته شده است که باوجود مزایای بسیارشان، خرابکاری‌های در آن‌ها به‌وسیله هکرهای دولتی یا غیردولتی می‌تواند پیامدهای فاجعه‌باری ایجاد کند.

    ریس در فصل سوم کتاب، «آنچه هرگز نخواهیم دانست»، به تحولاتی که در دو سر طیف پژوهش‌های علمی یکی در مقیاس بسیار بزرگ (کیهان‌شناسی) و دیگری در مقیاس بسیار کوچک (ذرات زیراتمی) در جریان است، می‌پردازد. اما به گفته او جبهه سومی به همان اندازه پیچیده در میان این دو وجود دارد که 99 درصد فعالیت دانشمندان در آن جریان دارد و آن جهان روزمره ما است. او پیش‌بینی می‌کند که بخشی از علم که در مرز مهندسی و زیست‌شناسی قرار دارد، برای مثال ساختن ژنوم کامل از قطعات DNA، سریع‌ترین پیشرفت‌ها را در این قرن داشته باشد.

    ریس در مورد آینده اکتشافات فضایی معتقد است که تا پایان قرن بیست‌ویک سفینه‌های کوچک بی‌سرنشین خواهند توانست سرتاسر منظومه شمسی را کاوش کنند وسایل روباتی به کار روی سیاره‌ها مشغول شوند. او پیش‌بینی می‌کند که چین پیشگام مأموریت‌های سرنشین‌دار فضایی در این قرن باشد چراکه هم منابع لازم را دارد و هم دولت کنترل زیادی بر اقتصاد دارد و می‌تواند اراده‌اش در این زمینه را عملی کند. به نظر او شاید در آینده‌های دورتر «پسا انسان» ها، انسان‌های تغییر ژنتیکی یافته، به وجود آیند که برای زندگی در محیط‌های بیگانه سازگار باشند یا ماشین‌های دارای هوش انسانی که بتوانند از این حد هم فراتر بروند.

    او در ادامه به‌تفصیل بحث امکان وجود حیات به‌خصوص حیات هوشمند در سایر نقاط کیهان را مطرح می‌کند و در پایان فصل به این پرسش پاسخ می‌دهد که آیا اخترشناسان می‌توانند چشم‌انداز خاصی به علم و فلسفه عرضه کنند یا نه.

    ریس فصل چهارم کتاب، «جهانی لجام‌گسیخته»- برگرفته از عنوان سخنرانی از آنتونی گیدنز جامعه‌شناسی بریتانیایی درباره جهانی‌سازی- را با یک مقایسه آغاز می‌کند.

    یک ریاضیدان هندی (مانیندرا آگراوال) و دو دانشجویش در سال 2002 الگوریتمی را ابداع کردند که پس از گذاشتن آن روی اینترنت در مدتی کوتاه بحث درباره آن در مراکز عمده پژوهش جهان درگرفت و هنوز چهار سال نگذشته بود که این ریاضیدانان برنده چند جایزه معتبر ریاضیات شدند.

    اما صدسال پیش، سرینی‌واسا رامانوجان، کارمند ساده‌ای در بمبئی که فرمول‌های ریاضی‌اش را برای ج اچ هاردی، استاد کالج ترینیتی در کمبریج می‌فرستاد، سرنوشت کاملاً متفاوتی داشت. گرچه هاردی توانست نبوغ رامانوجان را دریابد و امکان سفرش را به کمبریج فراهم کند، اما وضع بد سلامتی او باعث مرگ زودهنگامش در 32 سالگی شد و ارزش واقعی کارهای او ده‌ها سال بعد شناخته شد.

    ریس سپس تلاش می‌کند به این پرسش پاسخ دهد که چگونه می‌توان در عصر شبکه‌های جهانی و جابه‌جایی دانشمندان به کانون‌های علمی در کشورهای پیشرفته هم علم و نوآوری را بهینه کرد و هم منافع جهانی‌سازی را به‌صورت دوجانبه میان کشورهای توسعه‌یافته و درحال‌توسعه تقسیم کرد.

    او در ادامه فصل گریزی به جامعه‌شناسی علم می‌زند که بحث‌هایی چون عوامل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بر پیشرفت و کار دانشمندان تأثیر می‌گذارند در آن مطرح می‌شود. ریس معتقد است که تشریک مساعی در امور علمی می‌تواند عمیق‌ترین شکاف‌های سیاسی را برطرف کند و امیدوار است که دانشمندان به‌عنوان شهروندان جهانی عمل کنند.

    کتاب «از اینجا تا بی‌نهایت» را می‌توانید با ترجمه محمدابراهیم محجوب (نشر نی، 1395) به صورت کاغذی یا الکترونیکی بخوانید.


نازک‌ترین طلای جهان با ضخامت 2 اتم تولید شد


 

  • نازک‌ترین طلای جهان با ضخامت 2 اتم تولید شد

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، محققان با هدف کوچک تر کردن هر چه بیشتر وسایل الکترونیکی همیشه درصدد یافتن راه‌هایی برای کوچک‌تر کردن ابعاد فلزات مورد استفاده بدین منظور هستند.

    پژوهشگران دانشگاه لیدز، بعد از بررسی های بسیار موفق شده‌اند طلایی دو بعدی که متشکل از تنها دو اتم است را تولید کنند. این طلا از نظر شکل ظاهری و خصوصیات مشابه با گرافن است که به علت رسانایی بسیار و ضخامت اندک در صنعت الکترونیک مورد توجه قرار دارد.

    ضخامت طلای یادشده به تنها 0.47 نانومتر می رسد و لذا یک میلیون بار باریک تر از ناخن انگشت انسان است. در این طلا دو لایه اتم بر روی یکدیگر سوار شده‌اند و برای تسهیل پیوند دادن این دو اتم از اسید کلرواوریک استفاده شده است. این طلای منعطف علاوه بر صنعت الکترونیک در حوزه نانو هم کاربرد خواهد داشت.


اعتراض اسپانیا به انگلیس در توقیف نفتکش ایرانی


 

  • اعتراض اسپانیا به انگلیس در توقیف نفتکش ایرانی
    جوزف بورل سرپرست وزارت خارجه اسپانیا به روزنامه انگلیسی گاردین گفت: دلایل توقیف این کشتی و مقدار تاثیر آن بر حکمرانی ما در منطقه جبل الطارق را بررسی خواهیم کرد.

    وی افزود که به هیچ وجه در توقیف نفتکش ایرانی نقشی نداشته است.

    گفته می‌شود که شکایت اسپانیا بیشتر روی این نکته که نفتکش ایرانی در آب های بین المللی توقیف شده است و نه در آب های سرزمینی جبل الطارق متمرکز خواهد بود. منطقه جبل الطارق سالهاست به محل اختلاف بین لندن و مادرید تبدیل شده است و دو طرف آن منطقه را جزء آب‌های سرزمینی خود به حساب می‌آورند.

    سرپرست وزارت خارجه اسپانیا سخنان مسئولان انگلیسی را مبنی بر همکاری پلیس جبل الطارق در توقیف نفتکش ایرانی را رد کرد و گفت: نیروهای انگلیسی با دستور مستقیم آمریکا این نفتکش را متوقف کردند.


.: Weblog Themes By Pichak :.