سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دنیای اینترنت
 
قالب وبلاگ
آخرین مطالب

رکوردشکنی هابز و شا در چین | شیرشاه 1.5 میلیارد دلاری


 

  • رکوردشکنی هابز و شا در چین | شیرشاه 1.5 میلیارد دلاری

    به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فوربس، «هابز و شا» دومین فیلم پرفروش هفته اول اکران در چین در سال 2019 است که 120 میلیون دلار دیگر از نمایش در 68 بازار بین‌المللی به دست آورد. تازه‌ترین فیلم از مجموعه سینمایی «سریع و خشمگین» 441 میلیون دلار خارج از مرزهای آمریکای شمالی فروخته و درآمد آن در دنیا به مرز 590 میلیون دلار رسیده است.

    از سال 2001 تا امروز 9 فیلم از مجموعه «سریع و خشمگین» تولید و اکران شده و چهار میلیارد دلار فروش در گیشه بین‌المللی و 5.6 میلیارد دلار درآمد جهانی حاصل آن بوده است. دواین جانسن ملقب به راک و جیسن استیتم، بازیگران اصلی «هابز و شا» از چهره‌های محبوب سینمای آمریکا بین تماشاگران چینی به شمار می‌روند و به همین دلیل برخی کارشناسان معتقدند «سریع و خشمگین تقدیم می‌کند» می‌تواند به فروشی بسیار خوب در دومین بازار بزرگ سینمای جهان پس از آمریکا دست یابد.

    از سوی دیگر، «شیرشاه» این هفته 16 میلیون دلار در ایتالیا و در مجموع 30 میلیون دلار در بازارهای بین‌المللی فروخت تا درآمد گیشه آن خارج از مرزهای آمریکا و کانادا به رقم خیره‌کننده 998 میلیون دلار (تا پایان روز یکشنبه) برسد. فیلم تازه استودیو دیزنی تا امروز یک میلیارد و 500 میلیون دلار در جهان فروخته و نهمین فیلم پرفروش تاریخ سینماست. هر چند انتظار می‌رود در آینده نزدیک با پشت سر گذاشتن «خشمگین 7» و «انتقام‌جویان» در این فهرست بالاتر هم برود.

    «روزی روزگاری در هالیوود» پس از یک افتتاحیه بسیار خوب این هفته 28 میلیون دلار در 55 بازار بین‌المللی به دست آورد تا به فروش 240 میلیون دلاری در دنیا برسد. فیلم تازه کوئنتین تارانتینو درباره لس‌آنجلس سال 1969 در فرانسه، بریتانیا، آلمان و اسپانیا شماره یک گیشه بود و تا چند هفته دیگر می‌توان «روزی روزگاری در هالیوود» را پرفروش‌ترین فیلم کارنامه کارگردان 56 ساله و برنده اسکار آمریکایی دانست.


کمک 5 میلیون دلاری دی‌کاپریو برای حفظ جنگل‌های آمازون


 

  • کمک 5 میلیون دلاری دی‌کاپریو برای حفظ جنگل‌های آمازون

    به گزارش ایسنا به نقل از ورایتی،‌ این کمک هزینه مالی به موسسات و بومی و محلی اعطاء می‌شود تا از این زیستگاه طبیعی حساس محافظت کنند چرا که مقامات برزیلی امسال 72 هزار مورد آتش‌سوزی را در این جنگل‌های بارانی گزارش داده‌اند که در مقایسه با آمار 40 هزار آتش سوزی سال گذشته، افزایش چشمگیری داشته است. 

    از مهم‌ترین علل وقوع موارد زیاد آتش سوزی در جنگل‌های آمازون، جنگل زدایی از طریق دامداری و تامین علوفه دام‌ها عنوان شده است. 

    بروز این آتش سوزی‌ها در جنگل‌های آمازون موجب خشم بسیاری از افراد در فضای مجازی شده است و برخی از سلبریتی‌ها نیز از طریق شبکه‌های اجتماعی اقدام به افزایش آگاهی در این زمینه کرده‌اند. 

    موسسه «Earth Alliance» در ماه جولای امسال و با همکاری «لئوناردو دی‌کاپریو»، «لورن پاول جابز» و «برایان شث» به عنوان یک سازمان فعال در عرصه تغییرات آب و هوایی آغاز به کار کرد و تیم مستقل مدیریت آن شامل دانشمندان و فعالان محیط زیست می‌شود که در جهت محافظت از اکوسیستم و حیات وحش، حمایت از انرژی‌های قابل تجدید و حقوق بومیان مناطق مختلف فعالیت می‌کند. 

    «لئوناردو دی‌کاپریو» پس از موفقیت فیلم سینمایی «تایتانیک»، در سال 1998 یعنی زمانی که 24 سال داشت، بنیادی را به نام خودش برای حمایت از محیط زیست راه‌اندازی کرد؛ این موسسه‌، نهادی غیرانتفاعی برای افزایش آگاهی نسبت به مسائل محیطی بود. گرچه بخش‌های مختلف طبیعت محور توجه «دی‌کاپریو» بود، ‌اما او بیشتر تمرکز خود را روی مباحثی چون گرم شدن کره زمین‌، حفظ تنوع زیستی زمین و حمایت از انرژی‌های قابل تجدید قرار داد.

    بنیاد «دی‌کاپریو» در 40 کشور جهان روی پروژه‌های متعدد محیط زیستی کار کرده و چند فیلم مستند از جمله «سیاره آب»، «گرمایش‌ جهانی» و «پیش از طوفان» را ساخته و منتشر کرده است.

    فعالیت‌های چشمگیر این بازیگر و فعال اجتماعی در این زمینه، جوایزی را از سوی گروه‌های حامی محیط زیست برایش به ارمغان آورد که جایزه محیط زیست «مارتین لیتون» سال 2011 و جایزه رهبری محیط زیست 2003 که از سوی موسسه جهان سبز آمریکا برگزار می‌شود، از جمله‌ی این جوایز هستند.

    «دی کاپریو» اولین بار در سال 1993 برای فیلم «یه چیزی گیلبرت گریپ را آزار می‌ده» نامزد جایزه نقش مکمل اسکار شد و سپس در سال‌های 2005(هوانورد)،‌ 2007 (المالس خونین)، 2014 (گرگ وال استریت) نیز مجددا نامزد اسکار بازیگری شد تا سرانجام در سال 2016 برای بازی در فیلم «بازگشته» موفق به کسب این جایزه مهم سینمایی شود.


ستایش از شهریور روی آنتن است


 

  • ستایش از شهریور روی آنتن است

    به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی سریال، همزمان با اعلام تاریخ پخش فصل سوم سریال «ستایش» از لوگو این مجموعه که توسط سینا رعیت دوست طراحی شده ‌است، رونمایی شد.

    تصویربرداری فصل سوم «ستایش» از فروردین 97 در تهران آغاز و پس از تصویربرداری در مناطق مختلف شهرهای تهران، بندرعباس، رامسر در اسفند ماه سال گذشته به پایان رسید و این‌روزها مراحل فنی در حال انجام است.

    داریوش ارجمند، سیما تیرانداز، مهدی سلوکی، نرگس محمدی، قربان نجفی، فریبا نادری، سینا شفیعی، فرهاد جم، کیهان ملکی، محمدرضا داود نژاد، مهدی میامی، امیرمحمد زند، لاله مرزبان، کمند امیر سلیمانی، شهرام پور اسد، مهتاج نجومی، علی طالب لو، آتش تقی پور، مهرنوش ستاری، نگار جوکار، مریم نیک رفتار، امید علی مردانی، کریم قربانی، علی میلانی از بازیگران فصل سوم سریال «ستایش» هستند.

    دیگر عوامل این پروژه عبارتند از مدیر تولید: حامد خاکدامن، مدیر تصویر برداری: عبداله عبدی نسب، مدیر برنامه ریزی: مجید کرباسیان، دستیار اول کارگردان: عادل سلطانی،  طراح صحنه و لباس: مهدی سعیدی، طراح چهره پردازی: سید جلال موسوی، صدابردار: عبدالرضا حیدری، آهنگساز: ستار اورکی، تدوینگر: شهریار رحیمی‌راد، صداگذار: مهرشاد ملکوتی، مدیر تدارکات: امیر مرایی، منشی صحنه: داریوش اسقایی، عکاس: نادر پیرزاده


سینمای ایران صاحب هیات رده‌بندی سنی شد


 

  • سینمای ایران صاحب هیات رده‌بندی سنی شد

    به گزارش مهر به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، حسین انتظامی اسامی هیات رده‌بندی سنی آثار سینمایی مرکب از 30 شخصیت آشنا با فیلم و سینما در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، تربیتی، روانشناسی، جامعه شناسی و رسانه را به شرح زیر معرفی کرد.

    مرضیه ابراهیمی، حمید رضا ابک، اسدالله اعلایی، محمود امانی تهرانی، عماد افروغ، رضا امیرخانی، مرضیه برومند، رضا پور حسین، سمیه توحیدلو، مهدی تهرانی، مریم جلالی دهکردی، علی زرافشان، مهری زعفرانی، محمد سلگی، روح الله عالمی، افشین علا، مهرزاد دانش، مصطفی رحماندوست، فریدون عموزاده خلیلی، سیدعلی کاشفی خوانساری، محسن کاشانی وحید، عباس کاظمی، الهه کسمایی، میترا لبافی، جواد محقق، سیدمحمدتقی معراجی، سید محمد حسین نواب، مهدی نوید ادهم، وحید نیکخواه آزاد و محمد رضا وصفی.

    در پیش نویس آیین نامه رده‌بندی سنی فیلم‌ها آمده است:

    پیشگیری از هرگونه آسیب به کودکان، نوجوانان و جوانان بر اساس موازین تربیتی، اخلاقی و باورهای اجتماعی، به عنوان ضرورت صنعت تصویر شناخته می‌شود، اهمیت این موضوع بدان خاطر است که گاه نمایش رفتار و گفتار شخصیت‌های منفی و یا رخدادهایی که متضمن خشونت، ترس و مضامین مشابه هستند، برای برخی گروه‌های سنی نامناسب است، و از این رو اطلاع رسانی، طبقه بندی آثار و توصیه‌های آگاهی بخش با انواع روش‌ها ضروری به شمار می‌رود. نظام رده‌بندی سنی فیلم ها، معیار مناسبی برای خوب یا بد بودن محتوای آثار نبوده و صرفا هدایتگر مخاطبان در تشخیص مطابقت آثار با موازین تربیتی و روحی روانی می‌باشد. به همین منظور شیوه نامه رده‌بندی سنی آثار سینمایی به استناد بندهای 11 و 13 آیین نامه نظارت بر نمایش فیلم، اسلاید و ویدیو و صدور پروانه نمایش آنها با اصلاحات انجام شده مصوب 1382 هیات وزیران به شرح زیر ابلاغ می‌شود.

    فصل اول: اهداف

    ماده 1: اهداف مورد نظر در اجرای این شیوه نامه عبارتند از:

    1. ارزیابی تمامیت فیلم با معیارهای فرهنگی، عرفی و مذهبی جامعه با هدف بدآموز نبودن آثار برای تمامی گروه‌های سنی.

    2.هدایت گروه‌های سنی ناتوان از درک نادرستی فعالیت‌های ضد قوانین و هنجارهای عمومی جامعه.

    3. پرهیز از نمایش تبعیض قومی، نژادی، جنسیتی و مذهبی، معلولیت‌های ذهنی، جسمی وجنسی و نیز پیشگیری از نمایش حرکات و الفاظ رکیک و نامناسب برای کودکان و نوجوانان.

    4.حمایت از گروه‌های سنی در معرض خطر در برابر نمایش خشونت افسار گسیخته، خونریزی، رفتارهای هیجانی و مجرمانه مانند استفاده از اسلحه گرم یا سرد، خودکشی، خودآزاری.

    5.جلوگیری از تاثیرگذاری مثبت نمایش مصرف مشروبات الکلی، سیگار و مواد مخدر با تاکید بر پرهیز از آموزش تولید این گونه مواد.

    فصل دوم: رده‌بندی سنی

    ماده 2: براساس ماده 1 این شیوه نامه و با توجه به تاثیر پیام‌های مستقیم و غیر مستقیم فیلم‌ها و فضای کلی آنها بر گروه‌های سنی مختلف، رده‌بندی سنی به تشخیص هیاتی مرکب از 30 شخصیت آشنا با فیلم و سینما در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، تربیتی، روانشناسی، جامعه شناسی و رسانه صورت می‌گیرد. اعضای این هیات با حکم رئیس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری برای مدت یکسال منصوب می‌شوند و انتخاب مجدد آنها بلامانع است.

    ماده 3: رده‌بندی سنی فیلم‌ها به شرح زیر است و حسب مورد، جملات مقابل هر گروه به طور کامل در متن پروانه نمایش و اقلام تبلیغاتی درج می‌شود.

    1. گروه 9+: تماشای این فیلم برای کودکان زیر 9 سال توصیه نمی‌شود.

    2. گروه 12+: تماشای این فیلم برای افراد زیر 12 سال توصیه نمی‌شود.

    3. گروه 15+: تماشای این فیلم برای افراد زیر 15 سال توصیه نمی‌شود.

    تبصره 1: هیات رده‌بندی سنی، آثاری را که هیات پروانه نمایش یا معاون ارزشیابی و نظارت ارجاع می‌دهد، بازبینی کرده و براساس موارد مطروحه در ماده 1، دلایل انتخاب گروه سنی را با ذکر مصادیق در صورت جلسات خود درج و در پاسخ به درخواست‌های احتمالی صاحبان آثار و یا به تشخیص خود، برای اطلاع عموم منتشر می‌کند.

    تبصره 2: فیلم‌هایی که مصادیق اعلام شده هیات رده‌بندی سنی از آنها حذف شود، از شمول رده‌بندی خارج می‌شوند.

    تبصره 3: رده‌بندی سنی فیلم‌های غیرسینمایی (تله فیلم، سریال، مستند، ترکیبی و...) در صورت نیاز و به تشخیص معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان امور سینمایی، توسط هیاتی بازبینی این فیلم‌ها صورت می‌گیرد یا به هیات رده‌بندی موضوع این شیوه نامه ارجاع می‌شود.

    تبصره 4: مدیران سینما مکلف به جلوگیری از حضور افراد مشمول به سالن‌های سینما نیستند و مسئولیت اجرا به عهده والدین یا همراه بزرگسال است.

    ماده 4: معاونت ارزشیابی و نظارت براساس این شیوه نامه و در چارچوب مصوبات هیات اکران نسبت به کاهش ظرفیت نمایشی فیلم‌های مشمول رده‌بندی سنی اقدام می‌کند.

    فصل سوم: ضوابط و مقررات اجرایی

    ماده 5: دفاتر پخش فیلم، سالن‌های نمایش فیلم، موسسات ویدیو رسانه، سامانه‌های برخط نمایش فیلم، سامانه‌های پیش فروش و فروش اینترنتی بلیت سینما و شرکت‌های پخش ویدیویی مکلف به اطلاع رسانی رده‌بندی سنی مندرج در پروانه نمایش فیلم‌ها در تمامی مواد تبلیغی، فضای فیزیکی و مجازی مرتبط با نمایش فیلم می‌باشند.

    ماده 6: اطلاع رسانی رده‌بندی سنی هر فیلم در مکان‌های نمایش فیلم باید قبل از رسیدن مخاطبان به گیشه فروش بلیت یا در محل گیشه فروش نصب گردیده و قابل رویت باشد.

    تبصره: در فروش اینترنتی بلیت و یا تماشای برخط فیلم ها، مخاطب باید قبل از پرداخت وجه یا تماشای فیلم از رتبه سنی فیلم آگاه شده باشد.

    ماده 7: هشدار مربوط به رده‌بندی سنی هر فیلم باید قبل از شروع فیلم در سالن‌های سینما و همچنین قبل از نمایش در سایر بسترهای پخش، درج شود و سینماها، دفاتر پخش سینمایی، ویدیویی، موسسات ویدیو رسانه و سامانه‌های برخط نمایش فیلم، مسئول اجرای آن هستند.

    ماده 8: حداقل یک شانزدهم مساحت هر یک از مواد تبلیغی مانند عکس، پوستر، پلاکارد، سردر، بیلبورد، استند، مکانهای تبلیغاتی و تلویزیون شهری، فضای مجازی، جلد نسخه ویدیویی، بلیت (اعم از چاپی و الکترونیکی) و سایر موارد تبلیغاتی باید به درج عبارت هشداری رده‌بندی سنی، مندرج در پروانه نمایش به شکلی واضح و قابل رؤیت اختصاص یابد.

    فصل چهارم: تخلفات و مجازات ها

    ماده 9: معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان امور سینمایی و سمعی بصری در چارچوب مقررات انضباطی آیین نامه‌های تاسیس و نظارت بر دفاتر و موسسات پخش فیلم، موسسات ویدیو رسانه، مراکز عرضه بر خط ویدیویی، احداث سالن‌های نمایش فیلم و طرز کار آنها و نیز مقررات مربوط به سامانه‌های فروش اینترنتی بلیت، مجازات‌هایی را به شرح زیر برای هر یک از متخلفان اعمال می‌کند:

    تبصره: تمامی مجازات‌های مندرج در این شیوه نامه با تصویب شورای اکران و تأیید رئیس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری اجرا می‌شود.

    ماده 10: در صورت بروز تخلف از سوی دارندگان مجوز پخش فیلم، ضمن ابلاغ کتبی و درج در پرونده مدیران آن دفاتر، ضروری است متخلفان در اسرع وقت، اقدامات مورد انتظار و جبرانی را انجام دهند تا امکان ادامه نمایش فیلم فراهم شود. در صورت تکرار تخلف در مرتبه دوم از صدور پروانه نمایش فیلم بعدی آنها تا 3 ماه جلوگیری خواهد شد و در صورت تکرار تخلف برای سومین مرتبه، پروانه فعالیت دفاتر مورد نظر به مدت شش ماه تا یکسال تعلیق می‌شود.

    ماده 11: در صورت بروز تخلف از سوی دارندگان مجوز پخش ویدیویی، در مرتبه اول تذکر کتبی و جمع آوری نسخه‌های فیلم از بازار و تامین و انجام اقدامات مورد انتظار برای بازپخش محصول و در صورت تکرار تخلف، پروانه فعالیت این شرکت‌ها تا سه ماه و در مرتبه سوم پروانه فعالیت آنها از 6 ماه تا یک سال تعلیق خواهد شد.

    ماده 12: در صورت سهل انگاری مدیر سینما در قبال اطلاع رسانی صحیح و کامل رده‌بندی سنی اعلامی در پروانه نمایش، ضمن تذکر به وی برای انجام اقدامات مورد انتظار در اسرع وقت، در صورت تکرار تخلف، کارت فعالیت مدیر خاطی سینما به مدت 3 ماه به حال تعلیق در می‌آید و در صورت تکرار تخلف در مرتبه سوم، ضمن ابطال کارت مدیریت وی، حواله اکران فیلم جدید برای سینما به مدت 3 ماه صادر نخواهد شد و طی این مدت درجه کیفی سینما نیز به مدت 3 ماه، یک درجه تنزل می‌یابد.

    ماده 13: سامانه‌های برخط نمایش فیلم و موسسات ویدیو رسانه در صورت تخلف در مرتبه اول ضمن انجام فوری اقدامات جبرانی، تذکر کتبی دریافت می‌کنند و در صورت تکرار تخلف، پروانه فعالیت آنها به مدت 3 ماه و در صورت تکرار برای مرتبه سوم بمدت 6 ماه به حال تعلیق درخواهد آمد.

    ماده 14: سامانه‌های پیش فروش و فروش برخط بلیت سینماها، در صورت تخلف ضمن دریافت تذکر و تأمین سریع اقدامات مورد انتظار، در صورت تکرار تخلف از یک تا سه ماه حق فروش بلیت را نخواهند داشت.

    ماده 15: نظارت بر حسن اجرای شیوه نامه رده‌بندی سنی فیلم‌های سینمایی به عهده معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان امور سینمایی و سمعی بصری است.


سریال نوروزی شبکه دو مشخص شد


 

  • سریال نوروزی شبکه دو مشخص شد

    به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه دو، این سریال 30 قسمتی به تهیه‌کنندگی ابراهیم آرزو و شهرام دانش‌پور در مرحله پیش‌تولید است و به زودی در تهران کلید خواهد خورد.

    «قصه‌های کامیون» توسط شهروز شکورزاده و برزو نیک‌نژاد نگاشته شده و در خلاصه داستان آن آمده: «نادر پیشکسوت فوتبال مدتی است که روی کامیون باربری دوستش کار می‌کند. صابر، وحید و اشکان سه دانشجویی هستند که به دلیل مشکلاتی توسط صاحبخانه اثاثیه‌شان به خیابان ریخته شده. نادر و دانشجوها با هم آشنا می‌شوند که این آشنایی زمینه‌ساز اتفاقات مختلفی در روند داستان می‌شود.»

    نیک‌نژاد سال 95 سریال همسایه‌ها را برای شبکه دو سیما کارگردانی کرده بود. این کارگردان ساخت سریال‌هایی چون «دردسرهای عظیم 1 و 2 »، «پنچری» و «ساخت ایران 2» را هم در کارنامه دارد.


.: Weblog Themes By Pichak :.