سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دنیای اینترنت
 
قالب وبلاگ
آخرین مطالب

آخرین وضعیت «پایتخت» و «نون. خ» و چند پرسش درباره تلخی‌ سریال‌ها


 

  • آخرین وضعیت «پایتخت» و «نون. خ» و چند پرسش درباره تلخی‌ سریال‌ها

    به گزارش ایسنا؛  غلامرضا الماسی درباره‌ی افزایش تولید و پخش سریال‌های ملودرام و تمایل به بازتولید خشونت در تلویزیون و کم‌رنگ شدن ژانر کمدی، تاکید کرد: ژانرهای مختلف مانند ملودرام، جنایی، کمدی و ... باید به شکل رنگ‌آمیزی در بین تولیدات تلویزیون دیده شود؛ اینکه خشونت را به کمدی یا فضای تلخ را به فضای شیرین ترجیح دهیم و بگوییم این بهتر است یا آن، از نظر فنی و علمی درست نیست و هر کدام از آنها از نظر علمی جایگاهی دارند.

    او ادامه داد: اینکه میزان سریال‌های تلخ بیشتر شده باید یک آمار رسمی ارائه داد. نباید در شرایط کنونی برخی از کارهایی که پخش می‌شوند را ملاک قرار داد. اینکه تلویزیون به صورت جدی به سمت کارهای تلخ و خشن و کارهای غم‌انگیز رفته را نمی‌پذیرم؛ یعنی اگر بخواهیم فراوانی کل سریال‌ها را کنار هم قرار بدهیم این اتفاق وجود ندارد و من درصد آن را زیاد نمی‌دانم که بگویم الان شرایط ویژه‌ای پیش آمده و تلویزیون به این سمت رفته است.

    الماسی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره پخش بازتولید خشونت در تلویزیون بدون هشدار بابت گروه‌بندی سنی، با بیان اینکه تلویزیون حتما باید در چهارچوب خودش قواعدی را رعایت کند که مخاطب آسیب نبیند، اظهار کرد: تلویزیون با مدل‌های متفاوتی از کار علمی، مثل رده‌بندی سنی برای مخاطب و همچنین دقت نظر در حوزه نگارش، تولید و پخش، باید مراقبت‌های لازم را انجام دهد که این فضا به شکل مناسب پیش برود. این اتفاق جزو کارهای بدیهی در تلویزیون است که باید متناسب با کاری که تولید می‌شود، پیش برود.

    او درباره‌ی حضور کمرنگ کارگردانان و نویسندگان کاربلد در تلویزیون، اظهار کرد: در مواقعی به هزار و یک دلیل مکن است آدم‌ها کنار هم قرار نگیرند. یکی از دلایل همکاری نکردن نویسندگان و هنرمندان، حتما می‌تواند انگیزه‌های مالی باشد. ممکن است تیم‌هایی که با هم شکل گرفتند، در فضای دیگری کار کنند و ممکن است در قواعدی که تلویزیون می‌خواهد، سیر نکنند. تلویزیون هیچ وقت مانعی برای نیروهایی که 80 درصد برای خود سازمان صداوسیما تربیت شده‌اند، نبوده است. اگر بازیگران شناخته‌شده دنیا را هم بررسی کنید می‌بینید که معمولا در سریال‌ها حضور ندارند. اینها مقوله‌های مختلفی دارند. مدل و شرایط سریال  فرق می‌کنند و دو مقوله مختلف هستند.

    مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما گفت: در تلویزیون ما و سینمای ما هم اینگونه است که بیش از  70 ـ 80 درصد عواملی که در سینما کار می‌کنند از تلویزیون به سینما رفته‌اند. به ویژه در حوزه پشت دوربین و البته جلوی دوربین هم همینطور؛ به عنوال مثال در ژانر کمدی در سینما، بازیگران، بازیگرانی هستند که کارشان را از تلویزیون شروع کرده‌اند. در حوزه درام هم همین‌طور؛ کارگردانانی که مطرح هستند سابقه تلویزیونی داشته‌اند و اینها همه روال‌های معمول در جهان است. اما هیچگاه تلویزیون محدودیت و موانع برایشان ایجاد نکرده، مگر اینکه واقعا چهارچوب‌ها را رعایت نکرده باشند. اگر نویسنده، کارگردان، بازیگر و حتی مدیری چهارچوب‌های نظام را رعایت نکند، طبیعتا نمی‌شود با او همکاری کرد؛ این بدان معنا نیست که تلویزیون نمی‌خواهد، حتما تلویزیون همه را فرزند خودش می‌بیند و اینگونه نیست که متفاوت عمل کند.

    الماسی درباره وضعیت تولید سریال‌ در شبکه یک سیما اظهار کرد: با پخش سریال «بوی باران» و جذب مخاطب 40 درصدی، این روند بهتر شده است و امیدواریم بشود آن را همین‌طور گرم نگه داشت و پیام‌هایی که مدنظر شبکه است را در سریال‌ها ببینیم.

    «پایتخت 6» و «نون. خ» در مرحله‌ پیش‌تولید

    الماسی در بخش دیگر گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی سریال‌های جدید این شبکه گفت: سریال «محکومین2» برای پخش تقریبا آماده شده است. سریال‌ «دردانه‌های خلیج‌فارس» آماده است. «آسمان هوای باران دارد» در مرحله‌ی پس‌تولید قرار دارند. «زیرهمکف» آماده‌ی پخش است. و مجموعه «87 متر» و «بعد از آزادی» در مرحله‌ی تصویربرداری هستند. «ناگهان شب» و «آبان» نیز درمرحله‌ی پیش‌تولید قرار دارند.  

    مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما درباره‌ سریال «نون. خ» و «پایتخت 6» نیز توضیح داد: سریال «نون. خ» و «پایتخت6» این روزها مرحله‌ پیش تولید و آمادگی متن را سپری می‌کنند.

    غلامرضا الماسی در پایان درباره‌ رویکرد شبکه یک سیما نسبت به افزایش ساخت کارهای طنز برای تلویزیون، اظهار کرد: طبیعتا ساخت کار طنز جزو رویکردهای ماست، ولی مهمترین نکته این است که باید طنزی باشد که در شبکه یک که شبکه ملی محسوب می‌شود، بتواند پخش شود؛ چرا که لحن طنز آن با لحن طنز در شبکه‌های دیگر متفاوت است. یکی از سخت‌ترین ژانرها در تلویزیون، حوزه طنز است که هم مدل شوخی کردن مهم است و هم ظرفیت شوخی‌شونده و شوخی‌کننده؛ البته باید در نظر داشت تلویزیون به ژانرهای مختلف نیاز دارد و نه فقط طنز.


اقتباسی دیگر از استیون کینگ | قصه یک دختربچه گم شده


 

  • اقتباسی دیگر از استیون کینگ | قصه یک دختربچه گم شده

    به گزارش مهر به نقل از ورایتی، ‌کتاب «دختری که عاشق تام گوردون بود» داستانی از استیون کینگ است که قرار است فیلمی با اقتباس از آن ساخته شود.

    این فیلم توسط سه کمپانی ورتیگو، اوریجین استوری و سانیبل فیلمز ساخته می‌شود.

    داستان «دختری که عاشق تام گوردون بود» سال 1999 منتشر شد و داستان یک دختر 9 ساله را روایت می‌کند که گم شده است. او 9 روز در جنگل بوده و دارد سعی می کند راهش را به سمت خانه پیدا کند و در عین حال پدرش و دیگر مردم دنبال او هستند.

    جورج رومرو فقید از بیش از یک دهه پیش تلاش داشت این فیلم را بسازد و اکنون سانیبل فیلمز که کمپانی اوست از سازندگان این فیلم است. وی که به عنوان پدر فیلم زامبی شناخته می‌شد سال 2017 درگذشت.

    کینگ از این که کمپانی رومرو قصد دارد این کتاب او را به فیلم درآورد ابراز خورسندی کرد.

    ورتیگو نیز به تنهایی تولید چند فیلم با اقتباس از آثار کینگ را در دست اکران دارد که شامل اقتباسی از «دکتر اسلیپ» و «آن: فصل 2» می‌شود.

    فیلم ترسناک «آن» سال 2017 با اقبال زیادی در گیشه روبرو شد. این فیلم در ژانر فراطبیعی ترسناک به کارگردانی اندی موشیاتی بر مبنای فیلمنامه‌ای از کری فوکوناگا ساخته شد و داستان هفت کودک از شهر خیالی دِری را روایت می‌کرد که بر اثر مواجهه با دلقکی ناشناس دچار وحشت شده‌اند. این فیلم که با بودجه 35 میلیون دلاری ساخته شد بیش از 700 میلیون دلار فروش کرد.


با 22 قرارداد | دواین جانسون پردرآمدترین بازیگر سال 2019


 

  • با 22 قرارداد | دواین جانسون پردرآمدترین بازیگر سال 2019

    به گزارش مهر به نقل از فوربس، دواین جانسون ملقب به راک در راس فهرست پردرآمدترین بازیگران جهان در سال 2019 جای گرفت و نام خود را با کسب درآمدی 89.4 میلیون دلاری در راس این فهرست قرار داد.

    در این آمار که از یکم ژوئن 2018 تا یکم ژوئن 2019 را دربرمی‌گیرد، دواین جانسون با عقد 22 قرارداد در یک سال پرکارترین بازیگر این روزهاست.

    او درآمدی 23.5 میلیون دلاری تنها از «جومانجی: سطح بعدی» داشته است که هنوز اکران نشده است. فیلم قبلی جومانجی در باکس آفیس جهانی 962.1 میلیون دلار فروش کرد و او 15 درصد از فروش 962 میلیون دلاری آن را نیز از آن خود کرد. او در عین حال 700 هزار دلار بابت هر اپیزود از سریال «Ballers» اچ‌بی او دریافت کرده است و درآمدی هفت رقمی از خط تولید لباس، هدفون و کفش داشته است.

    البته تنها قراردادهای پرارزش مربوط به جانسون نیست و در این فهرست کریس همسورث و رابرت داونی جونیور 2 ستاره فیلم «انتقام جویان» نیز به ترتیب با 76.4 و 66 میلیون دلار در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند.

    رابرت داونی جونیور 20 میلیون دلار از بازی در نقش «آیرون من» دریافت کرده و حدود 55 میلیون دلار برای «انتقام‌جویان: پایان بازی» که فروشی 2.796 میلیون دلاری در سطح جهان کرد، ‌به دست آورد.

    بردلی کوپر هم تنها 10 درصد از درآمد 57 میلیون دلاری‌اش را از صداپیشگی در نقش راکت راکون در «انتقام‌جویان» به دست آورده است و 70 درصد از درآمدش از «ستاره‌ای متولد شده‌است» به دست آمده است که درامی موزیکال بود که او هم کارگردانی و هم تولید آن را برعهده داشت و هم از نویسندگان آن بود. این فیلم تنها با بودجه 36 میلیون دلاری ساخته شد و 435 میلیون دلار فروش کرد و 40 میلیون دلار برای کوپر درآمد داشت.

    پنج بازیگری که در راس فهرست پردرآمدترین‌های امسال جای گرفتند در مجموع 284 میلیون دلار درآمد داشته‌اند.  

    دواین جانسون سال 2016 نیز عنوان پردرآمد ترین بازیگر مرد سال را از آن خود کرده بود و جورج کلونی سال پیش این عنوان را از آن خود کرده بود.

    10 بازیگر مرد پردرآمد سال 2019 عبارتند از

    1. دواین جانسون با درآمد 89.4 میلیون دلار

    2. کریس همسورث بادرآمد 76.4 میلیون دلار

    3. رابرت داونی جونیور با درآمد 66 میلیون دلار

    4. اکشای کومار با درآمد 65 میلیون دلار

    5. جکی چان با درآمد 58 میلیون دلار

    6. بردلی کوپر با درآمد 57 میلیون دلار

    6. آدام سندلر بادرآمد 57 میلیون دلار

    8.  کریس اوانز با درآمد 43 میلیون دلار

    9. پل راد با درآمد 41 میلیون دلار

    10. ویل اسمیت با درآمد 35 میلیون دلار


مهم‌ترین رقیب اسکار 2020 آمد | معرفی بهترین فیلم‌های بین‌المللی به آکادمی


 

  • مهم‌ترین رقیب اسکار 2020 آمد | معرفی بهترین فیلم‌های بین‌المللی به آکادمی

    به گزارش همشهری آنلاین به نقل از هالیوود ریپورتر، کمدی سیاه «پارازیت» دومین فیلم بونگ جون-هو پس از «مادر» است که به نمایندگی از کره‌جنوبی در اسکار شرکت می‌کند. فیلم قبلی در 2006 در فهرست نامزدهای نهایی قرار نگرفت و 14 سال بعد «پارازیت» به لطف بردن نخل طلا یکی از جدی‌ترین رقیبان اسکار بین‌المللی تا امروز است.

    کره‌جنوبی با وجود داشتن سینمایی مطرح و قدرتمند در آسیا و جهان، همچنان در حسرت یک نامزدی یا جایزه اسکار است. «پارازیت» پس از موفقیت در جشنواره کن در دنیا 71 میلیون دلار فروخت و نخستین برنده نخل طلاست که از مرز 10 میلیون تماشاگر در سینمای کره‌جنوبی می‌گذرد. انتظار می‌رود سینمای کره امسال پس از به دست آوردن نخستین جایزه نخل طلا، به نخستین جایزه اسکار یا دست‌کم نامزدی در مهم‌ترین رویداد سینمایی جهان هم برسد.

    «باید بهشت باشد» به کارگردانی ایلیا سلیمان نماینده فلسطین در اسکار 2020 است. فیلمساز کهنه‌کار فلسطینی در این کمدی تازه از مرزهای سرزمین مادری خود بیرون می‌رود و به پاریس، نیویورک و مونترال سر می‌زند. «باید بهشت باشد» بهار امسال در بخش مسابقه جشنواره کن تقدیر ویژه هیات داوران را به دست آورد و جایزه منتقدان فیپرشی را هم برد. از 12 فیلم فلسطینی معرفی‌شده به اسکار، «عمر» و «اینک بهشت» هر دو به کارگردانی هانی ابواسد نامزد جایزه شده‌اند.

    کامبوج که یک‌بار در 2013 با «تصویر گمشده» ریتی پن نامزد دریافت جایزه اسکار شده، امسال بخت خود را با «در زندگی موسیقی» به کارگردانی مشترک کایلی سو و سوک ویسال می‌آزماید. فیلم داستان زندگی سه نسل از یک خانواده کامبوجی را در دوران زمامداری خمرهای سرخ و پس از آن روایت می‌کند. ماجراها از 1968 آغاز می‌شود، به 1976 و دوران به قدرت رسیدن خمرها پیوند می‌خورد و سرانجام به سال 2007 می‌رسد.

    پاناما نخستین کشور آمریکای لاتین لقب گرفت که نماینده خود را به اسکار 2020 معرفی کرده است. «همه عوض می‌شوند» به کارگردانی آرتورو مونته‌نگرو یک داستان خانوادگی عجیب و غریب را روایت می‌کند و ششمین نماینده سینمای پاناما در بخش اسکار بهترین فیلم بین‌المللی خواهد بود. این کشور نخستین بار در 2014 وارد رقابت اسکار شد و در پنج دوره گذشته موفقیتی به دست نیاورده است.

    سینمای آلمان امسال با یک گزینه شگفت بخت خود را برای بردن اسکار بین‌المللی می‌آزماید. «خرابکار سیستم» نخستین فیلم نورا فینگشیت در مقام کارگردان و یک درام روانشناسانه است که زمستان گذشته در جشنواره برلین خوش درخشیده و برنده جایزه خرس نقره‌ای شده بود. آلمان‌ها معمولا با فیلم‌های تاریخی درباره دوران نازی‌ها یا حکومت کمونیست‌ها بر آلمان شرقی وارد رقابت اسکار می‌شدند اما امسال «خرابکار سیستم» نماینده آنها خواهد بود.


آغاز جشنواره دوویل فرانسه با فیلم جنجالی وودی آلن


 

  • آغاز جشنواره دوویل فرانسه با فیلم جنجالی وودی آلن

    به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، هفت فیلم پیشین کارگردان برنده اسکار پیش‌تر در جشنواره فیلم‌های آمریکایی دوویل به نمایش درآمده‌اند و انتظار می‌رود تماشاگران از «روز بارانی در نیویورک» هم استقبال کنند. فرانسوی‌ها چندان به پیگیری حاشیه‌ها و جنجال‌های شخصی و اخلاقی آلن علاقه ندارند و آنچه بیش از همه خشنودشان می‌کند، دیدن یک فیلم تماشایی است؛ اتفاقی که ممکن است در افتتاحیه دوویل 2019 رقم بخورد.

    همزمان با بالا گرفتن اتهام‌های اخلاقی علیه آلن، شرکت آمازون تصمیم گرفت برنامه‌های خود را برای معرفی و اکران «روز بارانی در نیویورک» به حالت تعلیق درآورد. این اقدام واکنش جدی و شدید فیلمساز نیویورکی را در پی داشت و او با کشاندن پرونده به دادگاه، از مدیران آمازون 68 میلیون غرامت درخواست کرد. هر چند به نظر نمی‌رسد این دعوای حقوقی/هنری به این زودی‌ها و سادگی‌ها به پایان خوش برسد.

    تیموتی شالامی، الی فانینگ و سلینا گومس بازیگران اصلی «روز بارانی در نیویورک» هستند که دو سال پیش آماده نمایش شد اما درگیری کارگردان در جنجال‌های اخلاقی سرنوشتی مبهم برای آن رقم زد. از سوی دیگر، شالامه و گومس اعلام کردند دستمزدهای خود را از بازی در فیلم آلن به جنبش‌های مبارزه برای گرفتن حقوق زنان اختصاص می‌دهند و آمازون هم علاوه بر لغو برنامه نمایش «روز بارانی در نیویورک»، پروژه‌های آینده آلن را هم منتفی دانست.

    آلن 83 ساله بدون توجه به دعواها پروژه تازه خود را در سن‌سباستین اسپانیا کلید زد و فیلمبرداری «جشنواره ریوکین» چند روز پیش با بازی جینا گرشن و کریستف والتس به پایان رسید. گرشن با گذاشتن تصویری از خودش همراه با آلن به این سینماگر برجسته ادای احترام و از تجربه بازی در «جشنواره ریوکین» به نیکی یاد کرد.


.: Weblog Themes By Pichak :.